Muzejska igraonica Vreme je za maskiranje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzejska igraonica "Vreme je za maskiranje"

U nedelju, 6. marta 2016. godine, u 11 sati, u Dunavskoj 35, se organizuje muzejska igraonica povodom predstojeće 21. Maškarade pod nazivom "Vreme je za maskiranje".

Približio se datum održavanja tradicionalnog programa, kojim Muzej neguje običaje vezane za održavanje maskiranih pokladnih povorki u vreme Bele nedelje, koje su se organizovale u prošlosti.

Deca će saznati detaljnije o programu Maškarade, datumu, pravac kretanja povorke i ko će sve učestvovati u završnoj svečanosti. U kreativnom delu igraonice deca će kreirati maske kojima će učestvovati u povorci.

Igraonicu vodi Vijeročka Šipka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

„Vreme je za maskiranje“ u Muzeju Vojvodine

Izvor: Luftika.rs, 05.Mar.2016, 12:58

Muzejska igraonica povodom predstojeće 21. Maškarade održaće se u nedelju 6. marta u 11 sati u Muzeju Vojvodine, u Dunavskoj 35, pod nazivom “Vreme je za maskiranje”.. Približio se datum održavanja tradicionalnog programa kojim Muzej neguje običaje vezane za održavanje maskiranih pokladnih...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.