Muškarac izboden u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac izboden u Novom Sadu

D.M. (37) izboden je oštrim predmetom danas oko 14 časova u Novom Sadu u ulici Miše Dimitrijevića, kod kafea "Distrikt". 

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar.

Kako saznaje RTV napadač je priveden, a motiv napada još uvek nije poznat.

U Hitnoj pomoći kažu da je njihova ekipa na teren izašla u 13 časova 57 minuta i zbrinula tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

Povređenog su na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zatekli sa ubodnim ranama na obe potkolenice, koje su obilno krvarile, a povrede od noža imao je i na natkolenicama.

U stabilnom stanju prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako u Kliničkom centru saznaje RTV nakon dijagnostike i hirurške obrade, pacijent je zadržan radi daljeg lečenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac izboden u ulici Miše Dimitrijevića

Izvor: NoviSad.com, 13.Sep.2019

Muškarac star 37 godina izboden je u kafiću na Grbavici nešto pre 14 časova. Radio-televizija Vojvodine navodi da je D.M. izboden oštrim predmetom kod kafea „Distrikt“ u ulici Miše Dimitrijevića. Radio021 saznaje da je D.M. poznati MMA..

Nastavak na NoviSad.com...

MMA BORAC IZBODEN U NOVOM SADU Brutalno nasrnuli na njega u restoranu, tukli ga pepeljerom po glavi, pa ga IZBOLI PO NOGAMA

Izvor: Blic, 13.Sep.2019

Damir Dado Mihajlović (37) poznati MMA borac izboden je nožem danas oko 14 časova u Novom Sadu u restoranu „Distrikt“ Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.