Muke sa parkingom i na Telepu - čiji je javni parking?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 21:09

Muke sa parkingom i na Telepu - čiji je javni parking?

Na javnom parkingu u Ulici Desanke Maksimović 35 na Telepu u Novom Sadu, isred bloka zgrada, neko je samoinicijativno i nezakonito postavio 9 metalnih stubića, čime je prisvojio zajednička gradska parking mesta.

Oni koji žive u tom delu telepske doline, obratili su nam se, jer su, kako kažu, pre dva dana kao posledicu toga, svoj parkiran automobil pronašli sa uništenim retrovizorima i podignutim brisačima.

Javni parking ispred zgrada na Telepu, do pre godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana bio je dostupan svima. Situacija se izmenila, kada je, prema rečima onih koji žive u ulici Desanke Maksimović, neko od komšija samoinicijativno i nezakonito postavio metalne stubiće na parking mesta, odnosno, prisvojio javnu površinu.

U saopštenju koje smo dobili iz Gradske uprave za inspekcijske poslove, navodi da se da na površini javne namene nije dozvoljeno neovlašćeno postavljanje urbanog mobilijara. Na licu mesta, komunalni inspektor nije zatekao počinioce, za koje je u ovom slučaju predviđena kazna od 25 hiljada, 75 hiljada ili 150 hiljada dinara. Dva stubića u ulici Desanke Maksimović ispred brojeva 35a i 35b već su uklonjena, a u toku je postupak uklanjanja i preostalih nepropisno postavljenih stubića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.