Mrvoš: Skoro izvesna vlast DS-DSS-NS u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrvoš: Skoro izvesna vlast DS-DSS-NS u Pančevu

PANČEVO - Iako je najstariji odbornik gradske skupštine Pančeva Petar Jojić (SRS) zakazao konstitutivnu sednicu gradskog parlamenta za 11. jul, u Pančevu je skoro izvesno da će buduću lokalnu vlast činiti DS, DSS i NS, rekao je danas predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Dušan Mrvoš.

Mrvoš je istakao da su svi razgovori sa SRS okončani "jer su se radikali pokazali kao neuki u poznavanju i rešavanju gradskih problema".

"Posle neuspelih razgovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radikali nas uporno zovu telefonom, upadaju njihove 'trojke' u naše kuće, pa čak i prete. Ako se ovako nastavi, moraćemo da se obratimo policiji", kazao je Mrvoš.

Ipak, i pored načelnog dogovora, koalicija DS-DSS-NS još nije definitivna, jer prema Mrvoševim rečima, DSS "ima problema sa nekim principima u centrali stranke".

Ukoliko se dogovor realizuje, u Pančevu će gradonačelnika dati Demokratska stranka, njegovog zamenika Nova Srbija, a predsednika gradske skupštine Demokratska stranka Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.