Most koji nas (ne) spaja - akcija Novosadske biciklističke inicijative danas od 17 časova (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2022, 14:06

"Most koji nas (ne) spaja" - akcija Novosadske biciklističke inicijative danas od 17 časova (AUDIO)

Potreba da se uslovi kretanja u saobraćaju u gradu prilagode rastućem broju biciklista budući da se u Novom Sadu biciklom, prema procenama, služi oko 40.000 građana, s tendencijom rasta svake godine, bila je motiv da Biciklistička inicijativa da i ovog petka organizuje takozvanu Kritičku masu, odnosno masovnu vožnju Novosađana kroz Novi Sad. 

Akcija pod sloganom "Most koji nas (ne) spaja", počinje u 17 časova.

O tome smo za Radio Novi Sad razgovarali sa Vladimirom Zdravkovićem iz Novosadske biciklističke inicijative.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tradicionalna vožnja biciklima danas POD SLOGANOM "MOST KOJI NAS (NE)SPAJA"

Izvor: Blic, 26.Avg.2022

Novosadska biciklistička inicijativa poziva sugrađane da im se pridruže u vožnji bicikala kroz gradske ulice u sklopu tradicionalne Kritične mase koja danas u 17 časova kreće sa Subinog platoa u Limanskom parku pod sloganom "Most koji nas (ne)spaja".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.