Monodrama Tražim muža u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monodrama "Tražim muža" u Novom Sadu

U sali Gimnazije "Laza Kostić" u petak, 9. novembra u 20 časova zakazana je predstava "Tražim muža" u izvođenju Jelice Brestovac.

Pred novosadskom publikom je još jedno izvođenje predstave "Tražim muža", koja je popularnost stekla i pred publikom u regionu i brojnim evropskim zemljama.

"Tražim muža" je monodrama kabaretskog tipa rađena po citatima iz knjige "Ženski razgovori", poznatog i uvek aktuelnog pisca, Duška Radovića koji sa puno dobronamerne ironije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prostodušnog humora analizira stereotipe muško-ženskih odnosa.

U predstavi, interaktivnog karaktera i kroz nekoliko različitih ženskih likova, videćete šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca da zadrže u svom životu.

Inače, profesionalna glumica, Jelica Brestovac, ostvarila je više zapaženih uloga u pozorišnim predstavama, televizijskim serijama, kao i na filmu, režirala je predstavu "Tražim muža", dok je za koreografiju zadužena Natalija Božić.

Cena karte je 400 dinara, a rezervacije su moguće na na broj telefona: 060/4411287.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.