Mladića iz Gložana ubio zid stare kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladića iz Gložana ubio zid stare kuće

Mladić iz Gložana, Janko Burčijar, star 29 godina, podlegao je povredama zadobijenim kada se juče posle podne na njega obrušio zid u dvorištu porodične kuće.

Kolima Hitne pomoći odvezen je u Urgentni centar, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

Janko je živeo u kući sa dve sestre, bratom i majkom. Pored nedavno obnovljene kuće, u kojoj su živeli, bila je njihova stara kuća, koja je nedavno počela da se obrušava, i čiji zid je juče pao na Janka i usmrtio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ga.

"Ja sam imala neke svoje poslove, izašla sam napolje i videla da tamo stoji. Krenula sam prema njemu da mu kažem da se udalji, jer je bio malo gluv. Videla sam tada da pada zid na njega. Nije se obazirao na moje mahanje i vikanje, samo je gledao kako zid pada na njega", priča njegova sestra.

 Pre nešto više od mesec dana počela je da se obrušava stara kuća, čiji zid je usmrtio Janka.

"Ovu su kuću novu pravili kada je moj muž bio živ. Radili su on i ostali učesnici u mobi. A na ono pozadi sam upozoravala kumu da će se srušiti nekom na glavu. Nije me slušala i to se tako desilo", kaže Zuzana Supek, kuma porodice Burčijar.

 Sahrana Janka Buričara biće obavljena sutra na groblju u Gložanu.

115

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gluvonemi mladić poginuo tragičnom smrću jer NIJE ČUO sestrin krik

Izvor: Blic, 13.Avg.2016

Mladić Janko B. (29) preminuo je juče u Ulici maršala Tita u Gložanima kada je na njega pao zid stare porodične kuće...Kako saznajemo Janko B. je poginuo u dvorištu svoje kuće, a tragediji je prisustvovala njegova rođena sestra Kristina...Ona je za "Blic" ispričala da se tragedija dogodila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.