Izvor: Blic, 30.Avg.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović primio direktora Kancelarije za inkluziju Roma AP Vojvodine

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas direktora Kancelarije za inkluziju Roma AP Vojvodine Miloša Nikolića i pokrajinsku poslanicu Jelenu Jovanović, sa kojima je razgovarao o unapređenju položaja i statusa ove nacionalne manjine sa akcentom na oblast obrazovanja, zapošljavanja i socijalne politike.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mirović: Značajan pomak u poboljšanju uslova života Roma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018

Pokrajinska vlada posvećena je sprovođenju svoje deklarisane politike u oblasti prava svih nacionalnih manjina, rekao je danas pokrajinski premijer Igor Mirović u razgovoru s direktorom Kancelarije za inkluziju Roma Vojvodine Milošem Nikolićem i pokrajinskom poslanicom Jelenom Jovanović...Mirović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.