Mirović: Izjava Šiba nije diplomatska, nije istinita, ni razumna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2021, 21:21

Mirović: Izjava Šiba nije diplomatska, nije istinita, ni razumna

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović reagovao je danas na svom instagram nalogu povodom gostovanja ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba u emisiji "Pravi ugao".

"Izjava nemačkog ambasadora Tomasa Šiba za RTV nije diplomatska, nije istinita, nije razumna (trebalo sprečiti navodnu humanitarnu katastrofu i izmišljeni genocid bombardovanjem), ne priliči statusu ambasadora u suverenoj zemlji. Jednostavno, smatram da se na ovakvu izjavu mora reagovati u skladu sa odgovarajućim principima i konvencijama", napisao je Mirović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IZJAVA ŠIBA JE NEISTINITA I NERAZUMNA" Igor Mirović odgovorio nemačkom ambasadoru! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021

Igor Mirović, premijer Vlade Vojvodine je reagujući na izjavu ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba nazvaši je nediplomatskom, neistinitom i nerauzmnom...On je na svom instagram nalogu napisao: "Jednostavno smatram da na ovakvu izjavu moram reagovati u skladu sa odgovarajućim principima i konvencijama"...A...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.