Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2023, 10:36

Ministarstvo objavilo Uputstvo za prijavu za priključke za vodu, struju, grejanje

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je danas na svom sajtu detaljno Uputstvo za građane za priključenje nelegalno izgrađenih objekata na komunalnu infrastrukturu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJNO UPUTSTVO Kako da nelegalni objekti dođu do priključka za grejanje, vodu, struju: "Produženje rokova nema"

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023

Da bi ostvarili ovo pravo, vlasnici moraju da dokažu da su nelegalne kvadrate gradili ili kupili kako bi rešili svoje stambeno pitanje...Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Srbiji donelo je odluku da vlasnici nelegalnih objekata, u kojima žive bez osnovne infrastrukture, mogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uputstvo za građane za privremeno priključenje nelegalno izgrađenih objekata na komunalnu infrastrukturu

Izvor: Danas, 02.Sep.2023

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture objavilo je na svom sajtu Uputstvo za građane za privremeno priključenje nelegalno izgrađenih objekata na komunalnu infrastrukturu, a prijava za priključak počinje 15. septembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.