Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2023, 04:45

Milatović u prvoj poseti Beogradu: Vučić priredio večeru

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je večeras, na svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu, da, nakon poseta Evropskim institucijama i sedištu NATO u Briselu, dolazi u Beograd "u nameri da da doprinos revitalizaciji političkih odnosa dve zemlje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Milatović u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jul.2023

BEOGRAD – Predsednik Crne Gore Jakov Milatović od danas u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji, tokom koje će razgovarati sa šefom države Aleksandrom Vučićem i predsednikom parlamenta Vladimirom Orlićem. Milatović će tokom posete Beogradu položiti venac na Spomenik neznanom junaku na Avali,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.