Milanu Šolaji pomažu i bivši saborci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021, 16:05

Milanu Šolaji pomažu i bivši saborci

Kako bi prikupili neophodna finansijska sredstva za lečenje bivšeg pripadnika Herojske 37. motorizovane brigade Milana Šolaje, u osnovnoj školi Dositej Obradović u Novom Sadu njegovi bivši saborci organizovali su humanitarne turnire fudbala i basketa.

U novosadskoj osnovnoj školi Dositej Obradović okupili su se bivši pripadnici 37. motorizovane brigade, novosadska žandarmerija, RFK Novi Sad kao i članovi mladih izviđača Mika Antić iz Novog Sada, sa ciljem prikupljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << finansijskih sredstava za lečenje Milana Šolaje koji boluje od karcinoma kičmenog stuba. Za njegovo lečenje neophodno je prikupiti više od milion dinara.

"Evo ovo danas što se dešava jeste jedan divan događaj koji pokazuje koliko smo ljudi, i danas posle dvadeset i jedne godine da nismo zaboravili svoje saborce i one koje su živote svoje rizikovali da brane otadžbinu kao što je to bio Milan Šolaja i hiljade drugih ljudi koji su bili na prostoru Kosova i Metohije", kaže general Ljubiša Diković, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije.

Humanitarnim turnirom pripadnici 37. motorizovane brigade uspeli su da prikupe više od 10 hiljada evra koliko je potrebno za Milanovo lečenje, a njegovi saborci gaje nadu da će se nakon uspešne operacije Milan ponovo vratiti sportu i osvajati nove medalje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.