Microsoft ukida podršku za Windows 7

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft ukida podršku za Windows 7

Od danas, Microsoft više neće nuditi zvaničnu podršku za Windows 7 operativni sistem. Međutim, ostaje pitanje šta će biti sa Google Chrome pretraživačem.

Google je istakao da planira da nudi podršku za Chrome na Windowsu 7 bar godinu i po dana nakon što Microsoft prestane da pruža podršku.

To znači da će Chrome i dalje da dobija ažuriranja, i to bar do 15. jula 2021. godine.

Važnost ažuriranja za Chrome je u tome što će omogućiti web pretraživačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da rade na Windows 7 i Windows 10 sistemima bez problema.

Ovu objavu su mnogi očekivali, a naročito korisnici Chromium Edge pretraživača, piše sajt Neowin.

S obzirom na to da će Chrome u potpunosti biti podržan za Windows 7, to znači i da će i Edge takođe biti podržan, bar još tih godinu i po dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROVERITE OPERATIVNI SISTEM Od danas bez zvanične podrške za Windows 7

Izvor: Blic, 14.Jan.2020

Od danas, Majkrosoft više neće nuditi zvaničnu podršku za Windows 7 operativni sistem. Međutim, ostaje pitanje šta će biti sa Gugl Hrom (Google Chrome) pretraživačem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.