Meštane Veternika muče nepokošena trava i ambrozija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštane Veternika muče nepokošena trava i ambrozija

Zbog nepokošene trave i izrasle ambrozije u blizini Doma zdravlja i dečjeg vrtića "Zlatokosa" u Veterniku, obratili su nam se meštani tog naselja.

Zelene površine u delovima ulica Vuka Karadžića, Kralja Aleksandra i Vojvode Bojovića, prema rečima onih koji tamo žive, ili prolaze tim putem, nisu košene već duže vreme.

U neformalnom razgovoru u Mesnoj zajednici u Veterniku, rečeno nam je da su pritužbe građana prosleđene nadležnim službama. Javne zelene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << površine u prigradskim naseljima kose se tri do četiri puta godišnje, ne računajući i jedno do dva košenja u okviru akcije suzbijanja ambrozije, kažu u Gradskom zelenilu.

"Naš prioritet u ovom delu godine je suzbijanje ambrozije. Gotovo svi terenski radnici su angažovan na tom poslu, kompletna mehanizacija. Ja pre svega moram da kažem kada je u pitanju ovaj problem u Veterniku, da je primedba građana iz ovih ulica na mestu, i mi smo danas hitno poslali ekipe da se ta greška ispravi. Do kraja radnog vremena trava će biti pokošena", kaže portparol JKP "Gradsko zelenilo" Novi Sad, Ivan Nožinić.

Nožinić podseća na to da građani sve primedbe ili predloge u sličnim situacijama, mogu izneti svakog dana od 6 do 14 časova, pozivom na telefon: 021/2100-266, ili slanjem imejla na adresu odrzavanje@zelenilo.com.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.