Memorijalni turnir Renato Vuković od 2. do 5.aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memorijalni turnir "Renato Vuković" od 2. do 5.aprila

Tradicionalni Memorijalni turnir "Renato Vuković" u malom fudbalu, u čast tragično nastradalog studenta Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine PMF-a Renata Vukovića počinje 2. aprila na Đačkom igralištu u Novom Sadu.

Svečano otvaranje je u 11.30, a revijalna utakmica simbolično počinje u pet do 12.

Do sada se prijavilo 12 ekipa. Utakmice će se odigravati svakog radnog dana u zavisnosti od vremenskih uslova. Ceremonija zatvaranja turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 5.aprila, kada će biti proglašeni i pobednici. Turnir sude republičke sudije.

Za najbolje učesnike turnira i ekipe, obezbeđene su prikladne nagrade, a pravo učešća imaju samo studenti i zaposleni sa PMF-a.

Više informacija na fejsbuk stranici: www.facebook.com/memorijal.renatovukovic

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.