Meksiko: Kidnapovani strani turisti iz hotela oslobođeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021, 07:53

Meksiko: Kidnapovani strani turisti iz hotela oslobođeni

Meksičke vlasti oslobodile su danas 22 turista, većinom Kubanaca i Haićana, koje su prethodno kidnapovali naoružani napadači u hotelu u državi San Luis Potosi u centralnom delu zemlje, saopštio je regionalni državni tužilac.

Napadači su prilikom upada u hotel Sol i luna u gradu Matehuala kidnapovali i 16 Meksikanaca, koji su pušteni ranije, prenosi Rojters.

Strani državljani su oslobođeni u udaljenom području na putu između Matehuale i regionalnog glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << grada San Luis Potosi.

U saopštenju se ne iznose detalji o spasilačkoj akciji niti se navodi da li je neko od talaca povređen.

Među kidnapovanim turistima bila su tri maloletnika i jedna trudnica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Meksiko: Upad u hotel i kidnapovanje turista

Izvor: B92, 15.Sep.2021

Meksičke vlasti oslobodile su danas 22 turista, većinom Kubanaca i Haićana, koje su prethodno kidnapovali naoružani napadači u hotelu u državi San Luis Potosi...Napadači su prilikom upada u hotel Sol i luna u gradu Matehuala kidnapovali i 16 Meksikanaca, koji su pušteni ranije, prenosi Rojters...Strani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.