Međunarodni turnir u malom fudbalu u Sremskoj Mitrovici – nagradni fond 750.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 10:39

Međunarodni turnir u malom fudbalu u Sremskoj Mitrovici – nagradni fond 750.000 dinara

U poslovno sportskom centru "Pinki" u Sremskoj Mitrovici održana je konferencija povodom 34. Međunarodnog turnira u malom fudbalu. Prijave ekipa su do 21. decembra, a turnir će se organizovati 23. decembra sa početkom u 19 sati. Nagradni fond ovogodišnjeg turnira je 750.000 dinara.

Pripreme za 34. Međunarodni turnir u malom fudbalu zvanično otpočinju danas, a organizacija je i ovoga puta poverena SPC "Pinki".

Generalni sponzor ovogodišnjeg božićnog turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kompanija metalfer, a na samom turniru će nastupiti i zaposleni ove firme koji će se takmičiti u tri kategorije.

Događaji pred praznični period ne mogu se u Sremskoj Mitrovici zamisliti bez već tradicionalnog turnira u malom fudbalu, te je i ovoga puta isti podržan od strane gradske uprave za kulturu i sport.

Prijave ekipa su do 21. decembra istog dana će biti i izvlačenje parova, a turnir počinje 23. decembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Prijava ekipa za Međunarodni turnir u malom fudbalu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Nov.2022, 02:45

SREMSKA MITROVICA – Međunarodni turnir u malom fudbalu biće održan po 34. u našem gradu. Svečani početak turnira zakazan je za 23. decembar u Poslovno-sportskom centru „Pinki”. Nagradni fond je 750 hiljada dinara, sponzor turnira je kompanija „Metalfer Steel Mill”, a pokrovitelj Grad...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.