Međunarodni festival vina u Novom Sadu od 26. do 28. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni festival vina u Novom Sadu od 26. do 28. juna

BEOGRAD - Festival vina "Interfest" održaće se u Novom Sadu od 26. do 28. juna, najavila je direktorka festivala Nataša Budisavljević.

"Na petom festivalu predstaviće se 150 proizvođača iz Srbije i sveta sa ponudom od 600 brendova vina, a očekuju se poseta više od 50.000 posetilaca", kazala je Budisavljevićeva.

Festival će se održavati od 18 do 24 časa na Glavnom gradskom trgu u Novom Sadu, a vaučeri za degustacije koštaju 30 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predstavnik ministarstva poljoprivrede Darko Jakšić kazao je da je ministarstvo za festival pripremilo prezentaciju istorije i geografije srpskih vina u okviru koje će biti predstavljene i fotokopije starih spisa o vinu i zakonska regultaiva o vinu sa početka 20. veka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vinska fešta u Novom Sadu od 26 do 28. juna

Izvor: Mondo, 30.Maj.2008

Peti medjunarodni festival vina "Inter-Fest 08" biće održan od 26. do 28. juna na Trgu slobode u Novom Sadu. Na festivalu će se predstaviti 150 proizvodjača iz sveta, sa oko 600 različitih brendova.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.