Mediji: I Lutovac ruši Pajtića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: I Lutovac ruši Pajtića?

Bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori Zoran Lutovac najverovatnije će biti treći kandidat za predsednika Demokratske stranke, prenosi "Blic".

Lutovac niti potvrđuje, niti demantuje tu informaciju, a list, pozivajući se na neimenovan izvor, navodi da bi prikupljanje potpisa za kandidaturu bivšeg ambasadora trebalo bi da počne već sutra.

U trci za predsednika stranke Lutovca će, kaže Blic, podržati članovi DS koji su bili bliski pokojnom premijeru Zoranu Đinđiću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"On bi mogao da bude po ukusu velikog broja članova koji na mestu predsednika stranke ne bi voleli da vide ni Bojana Pajtića, ni Draga Šutanovca", dodaje sagovornik tog lista.

Lutovac je za "Blic", tim povodom, rekao da se "o tome priča".

"Jasno je da sam sebe ne mogu kandidovati, a da li će me drugi kandidovati, videćemo", rekao je bivši ambasador.

"Blic" piše da je neizvesno i da li će u predsedničku trku ući potpredsednica stranke Nataša Vučković, koja, kako navodi "Blic", ima veliku podršku predsednika Političkog saveta DS-a Dragoljuba Mićunovića.

Ona je nedavno izjavila da o tome razmišlja, ali još nije donela konačnu odluku.

Izborna skupština demokrata zakazana je za 24. septembar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.