„Matijević“ poslao klimu deci

Izvor: Blic, 08.Sep.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Matijević“ poslao klimu deci

NOVI SAD - Nova klima „dvanaestica", dar kompanije „Matijević", stigla je u vrtić na Bulevaru Jaše Tomića, u kome pre početka akcije „Blica" nije bilo nijednog rashladnog uređaja.



Donacija Industrije mesa „Matijević", koja je zahtevala da njihov dar ode u vrtić kojem je najpotrebniji, omogućiće normalne uslove za spavanje i igru za 30 mališana.

Nova klima danas će stići i u vrtić u Stevana Hristića. Ovu klimu, „dvanaesticu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poklonio je butik domaće dečje garderobe „Inteks kids".

- Kada god smo u mogućnosti trudimo se da pomognemo Novosađanima, jer oni su naši stvarni i najbliži saradnici - kaže Indira Popodić, vlasnica „Inteks kids".

Početkom leta, novosadskim vrtićima bilo je preko potrebno 100 uređaja, a donatori „Blica" uspeli su da podmire dve trećine potreba „Radosnog detinjstva".

Da bi se u potpunosti rashladili novosadski vrtići neophodna su još 32 rashladna uređaja. „Blic" poziva sve čitaoce koji su u mogućnosti da pomognu, da se jave na telefone novosadskog dopisništva 48-96-400 ili 422-364.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.