Maskenbal među knjigama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskenbal među knjigama

Četrnaestu godinu za redom, Gradska biblioteka u Novom Sadu, organizovala je maskenbal za naše najmlađe sugrađane. Oni odbrojavaju poslednje dane do početka nove školske godine, pa je ta manifestacija upriličena sa ciljem da se deca zabave pred sedanje u školske klupe, ali i da steknu naviku, da budu redovni posetioci biblioteka.

Već četrnaesti put, poslednjeg petka u avgustu ista slika ispred Gradske biblioteke u Novom Sadu. Mnoštvo kreativnih mališana, koji svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kostimima oduševljavaju jedni druge, ali i sve posetioce.

Ovogodišnjim maskenbalom pod nazivom ,,Toržestveni bal'', ujedno je obeležen i jubilej, jer je pre šezdeset godina osnovano dečje odeljenje gradske biblioteke.

Brojne balske dame i gospoda..ali i klovnovi, vile i gusari uživali su u taktovima valcera i srpskog kola.

Atmosferu su ulepšavali članovi dečjeg orkestra ,,Limanski bećari'', muzičko-plesni teatar ''Iskrice'', kao i članovi plesne škole ,,Alegro''. Zavesa je spuštena na ovogodišnji mini ,,Toržestveni bal", a naši mališani sada mogu u miru da čekaju početak školske godine i drugih obaveza koje su pred njima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.