Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2024, 12:42

Marković: Poreska uprava transformisana, naplata poreza povećana

Poreska uprava je proteklih godina prošla kroz veliku transformaciju i 2015. kada je proces započet bili smo na 178 lokacija a sada smo na 30, na osnovu čega mogu da kažem da je proces centralizacije rada i pružanja usluga poreskim obveznicima u elektronskoj formi značajno zaživeo, izjavila je danas direktorka Poreske uprave Dragana Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marković na Kopaonik biznis forumu: Poreska uprava Srbije povećala naplatu poreza

Izvor: Danas, 05.Mar.2024

Direktorka Poreske uprave Srbije Dragana Marković izjavila je danas, na Kopaonik biznis forumu, da je naplata budžetskih prihoda u nadležnosti te službe prošle godine iznosila 2.593 milijarde dinara, što je 124,2 odsto više nego 2014. godine, kada je naplata iznosila 1.157 milijardi dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.