Manjak šaltera u pošti na Telepu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manjak šaltera u pošti na Telepu

Stanovnici novosadskog naselja Telep godinama se suočavaju sa gužvama u pošti. Od kako se otvori sve dok se ne zatvori redovi broje i preko 20 korisnika. Najveća gužva svakako jeste oko 17 časova, kada se vrši primopredaja i kada radi samo jedan šalter.

Nekada Telep nije bio veliko naselje, te su u skladu sa brojem stanovnika dve pošte bile dovoljne. Danas, kada se ovo naselje sve više širi, jedna pošta koja radi do 13 časova i druga u kojoj je konstantna gužva nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dovoljne za sve stanovnike ovog naselja.

"Uvek je gužva i prepodne i popodne. Po tri puta dolazimo, ne možemo platiti. Koje je rešenje, zaista ne znamo", kažu meštani.

Dinamika opterećenja šaltera trpi velike oscilacije, te u mesecu postoji nekoliko termina u kojima se broj korisnika u poštama znatno uvećava. Za period od 10. do 20. u mesecu karakteristično je povećanje korisnika, jer u tim periodima se ili podižu penzije i plate, ili se uplaćuju računi.

Na naše pitanje zašto u pošti na Telepu rade samo dva šaltera, iz glavne pošte dobili smo odgovor da broj korisnika koji posećuje ovu poštu nije velik. I spram toga nemaju potrebe da otvaraju još šaltera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.