Manifestacija Knjiga u srcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Knjiga u srcu"

"Knjiga u srcu" manifestacija je koju Dečje odeljenje Gradske biblioteke u Novom Sadu tradicionalno organizuje već više decenija. Na taj način, pohvaljuju se najmlađi i knjizi najodaniji čitaoci.

Deca uzrasta od petog do osmog razreda na policama Gradske biblioteke mogu pronaći svoja omiljena štiva. Veliki broj njih, preko 10.000, tu mogućnost i koristi, a interesovanja su kao i ponuda, šarenolika i raznovrsna.

Onima koji su najčešće uzimali knjige i na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << način bili uzor vršnjacima, Dečje odeljenje Biblioteke dodelilo je i priznanja.

Druženje mladih knjigoljubaca, upotpunio je i nastup njihovih vršnjaka Andreja, Miroslava i Miloša, članova trija „Fantastic Boys".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.