Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 10:47

Mali: Pripremni radovi ispod zemlje za izgradnju Ekspo 2027. polako se završavaju

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas tokom obilaska radova na gradilištu u Surčinu, gde će biti izgrađen kompleks za Ekspo 2027, da je već postavljeno stotinak šipova za izgradnju Ekspo kompleksa, čime se pripremni radovi ispod zemlje polako završavaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar finansija obišao radove na izgradnji EXPO 2027: Niče jedan potpuno novi grad

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Feb.2024

BEOGRAD – Naveo je da su u junu prošle godine počeli pripremni radovi i dodao da je na gradilištu dosta teška topografija, budući da ima puno podzemnih voda Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas tokom obilaska radova na gradilištu u Surčinu, gde će biti izgrađen kompleks za EXPO...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.