M Ključ uživo u Studiju M

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"M Ključ" uživo u Studiju M

Svi ljubitelji džez, soul i pop muzike, ali i mnogih drugih žanrova, moći će u narednom periodu svake srede od 21 čas da uživaju u radijskoj emisiji "M Ključ" koja se snima u Studiju M. Prenos emisije biće na Prvom programu radio Novog Sada, a ulaz za sve je besplatan.

Nakon 20 godina od saradnje i snimanja albuma Funk and Soul u Studiju M nastupiće vokalna solistkinja Tanja Jovićević zajedno sa orkestrom Aleksandra Dujina i izvesti neke od najvećih hitova iz vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada su sarađivali. Tanja nije krila oduševljenje što će nakon toliko vremena nastupiti sa starim prijateljima jer kaže da su muzika i lepota stvaranja nešto najlepše.

"Posle dugih 20 godina opet sarađujem sa starim prijateljima koje izuzetno cenim i koji su ostali deo mog života Gospodin Aleksandar Dujin je moj prijatelj dugo vremena i uvek mi je davao priliku i šansu da se pokažem u novom svetlu tako da je ovo je program koji je nekako vezan za ono vreme kad smo se upoznali i stvarali sa onim ljudima koji nisu više među nama", kaže Tanja Jovićević.

Novi ciklus ove radijske emisije počeo je prošle srede, kada je nastupio Robert Farkaš prezentujući elektronsku muziku. Prema rečima organizatora, prošlogodišnja poseta bila je odlična, a očekuju da će i ove godine biti veliko interesovanje. Publika nije profilisana, što se vidi po posetiocima, jer dolaze i mlađi i stariji, a pređašnja iskustva svedoče o tome da na nastupe na kojima se izvodi klasična muzika nekada dođe više mladih nego starijih, a na nastupima sa urbanim zvukom često bude obrnuta situacija.

"Sam koncept je takav da prezentuje sve lepo što postoji u okruženju i cilj je da se ljudi koji dolaze da slušaju u studiju M kao i slušaoci radija upoznaju sa različitim muzičkim dešavanjima i uopšte orkestrima koji postoje na ovim prostorima i deluju a nisu toliko zastupljeni u javnosti", ističe Aleksandar Dujin.

Naredne srede posetioce i slušaoce ove emisije očekuje nastup Velikog narodnog orkestra Radio-televizije Vojvodine, a specijalni gost biće Merima Njegomir. Organizatori se nadaju da će uspeti da realizuju 20 koncerata i da će publika biti zadovoljna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tanja Jovićević i Aleksandar Dujin Orkestar gosti Studija M

Izvor: Story, 15.Okt.2014

Radio Novi Sad i Studio M biće domaćini izvođenja numera 20 godina nakon izlaska prvog albuma...Aleksandar Dujin, Foto: Promo..U sredu, 15. oktobra u javnoj radijskoj emisiji M-ključ, u Studiju M od 21 čas, nastupiće vokalna solistkinja Tanja Jovićević i Aleksandar Dujin Orkestra, koji će, nakon...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.