Loše šutersko veče Zvezde, Žalgiris slavio u Areni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše šutersko veče Zvezde, Žalgiris slavio u Areni

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od Žalgirisa rezultatom 70:76 (20:22, 18:16, 15:19, 17:19) u meču 19. kola Evrolige. Ovim porazom crveno-beli prekinuli su niz od četiri vezane pobede u elitnom takmičenju. Naredni meč Zvezda igra već u petak, takođe u Beogradu, protiv berlinske Albe.

Pred više od 15.000 gledaoca u Štark Areni, crveno-beli su prekinuli seriju od četiri uzastopna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trijumfa u elitnom takmičenju.

Ekipe su se često smenjivale u vođstvu a tim Šarunasa Jaskevičiusa meč je prelomio u trećoj četvrtini serijom gostiju 11-0, posle koje Zvezda nije uspela da se vrati.

Uzroke poraza crveno-beli mogu tražiti i u vrlo lošem šutu za tri poena - 7-28, kao i sa linije za slobodna bacanja 11-18.

Litvanskog šampiona, koji se ovom pobedom revanširao za poraz u Kaunasu, predvodio je Lukas Lekavičijus sa 17 poena.

U ekipi crveno-belih najefiaksniji bio je Lorenco Braun, koji je postigao 14 poena, dok su Bili Beron, Džejms Gist i Vladimir Štimac ubacili po devet poena.

Zvezda već za dva dana u 20. kolu dočekuje Albu iz Berlina, dok će Žalgiris gostovati Panatinaikosu.

Beogradski tim se posle 19. kola nalazi na osmoj poziciji na tabeli (9-10), dok je Žalgiris trenutno na 16. mestu (6-13).
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Litvanija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA SPAVA U ARENI: Dva meča z tri dana u Beogradu

Izvor: Kurir, 15.Jan.2020

Poslastica za navijače Crveno-beli večeras dočekuju Žalgiris (19.00), a u petak Albu u istom terminu

Nastavak na Kurir...

Zvezda " Žalgiris: Topić, Stanojević, Divac na parketu

Izvor: B92, 15.Jan.2020

Košarkaši Crvene zvezde po prvi put igraju duplo kolo Evrolige na svom terenu...Izabranici Dragana Šakote su nesumnjivo podigli formu, četiri uzastopne pobede u Evroligi, ali i težak naredni meč protiv litvanskog Žalgirisa...Deseti čin (trenutni skor 4-5 za Žalgiris) okršaja ekipa koje dolaze,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.