Liga socijaldemokrata Vojvodine slavi 30 rođendan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 09:22

Liga socijaldemokrata Vojvodine slavi 30 rođendan

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas obeležava 30 godina od osnivanja, uz poruku da je uvek bila glas razuma u teškim vremenima.

"Uvek i snažno protiv rata. Uvek tu kada se bori za prava Vojvodine. Uvek prva kada se branio komšija kojeg napadaju jer ima pogrešno ime i prezime. Uvek glasna kada se bori protiv nepravde. Uvek jasna kada se bori za modernu i evropsku državu", navodi se u saopštenju.

Liga je tu, jer je ideja snažna. Ligaška ideja evropske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gradanske i decentralizovane Srbije, u kojoj je Vojvodina autonomna.

Nastavljamo našu borbu i obećavamo građanima Srbije i Vojvodine da ćemo se držati naše najvažnije vrline - principijelnosti, poručuje LSV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.