Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2024, 07:54

Licitacija za davanje u zakup poslovnih prostora u sredu u prostorijama JKP "Tržnica"

Javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora, kao i licitacija za davanje u rezervaciju prodajnih mesta - rashladnih vitrina na pijacama u Novom Sadu, održaće se u sredu, 17. aprila, u 10 sati u prostorijama JKP "Tržnica" Novi Sad, ulica Žike Popovića broj 4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dve javne licitacije JKP „Tržnica“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Apr.2024

NOVI SAD – Javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora na pijacama u Novom Sadu kao i javna licitacija za davanje u rezervaciju prodajnih mesta-rashladnih vitrina na pijacama u Novom Sadu, održaće se u sredu, 17. aprila 2024. godine, sa početkom u 10.00 sati, u prostorijama...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.