Lavrov Vučiću: Rusija će uvek podržavati Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2020, 14:58

Lavrov Vučiću: Rusija će uvek podržavati Srbiju

Rusija će uvek podržavati prijateljsku Srbiju, preneo je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u telefonskom razgovoru.

Predsednik Vučić je razgovarao danas s Lavrovim i upoznao ga sa razgovorima koje je delegacija Republike Srbije imala u Vašingtonu i Briselu.

Kako se navodi u saopštenju, dvojica sagovornika su konstatovali da su odnosi Srbije i Rusije iskreno prijateljski.

Oni su takođe potvrdili odlučnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se nastavi rad na ostvarenju svih zajedničkih projekata, kao i međusobna podrška na međunarodnoj političkoj pozornici.

Šef ruske diplomatije je rekao predsedniku Srbije Vučiću da će Rusija uvek podržavati prijateljsku Srbiju.

Predsednik Vučić je izrazio uverenje da će dolazak predsednika Vladimira Putina u Srbiju biti od istorijskog značaja i doprineti unapređenju odnosa i saradnje dveju zemalja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Razgovor Lavrova i Vučića: Rusija će uvek podržavati prijateljsku Srbiju

Izvor: Blic, 06.Sep.2020

Rusija će uvek podržžavati prijateljsku Srbiju, preneo je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u telefonskom razgovoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.