Lalatović zadovoljan pripremama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović zadovoljan pripremama

Utakmicom s novim slovenačkim prvoligašem Aluminijem iz Kidričeva, a ne s rumunskim Pandurijem kako je bilo prvobitno planirano, fudbaleri Vojvodine završili su visinske pripreme na slovenačkom Pohorju, gde su imali optimalne uslove za rad. Pratilo je ih je lepo vreme, a posebno treba naglasiti to da su ih mimoišle povrede.

U poslednjoj proveri Vojvodina je ubedljivo savladala tim Aluminija (5:0), a pre toga je bila bolja i od slovenačkog trećeligaša Šampiona iz Celja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (8:0), dok je remizirala s timom Rudara iz Velenja (0:0).

"Zadovoljan sam načinom na koji smo odigrali poslednju trening-utakmicu", rekao je trener Nenad Lalatović.

"To se posebno odnosi na prvo poluvreme, u kojem smo mogli da postignemo i više od tri gola. Naš rival je novi prvoligaš i u svom sportskom centru ima slične, ako ne i bolje uslove od onih koje mi imamo u FC "Vujadin Boškov". Sve u svemu, zadovoljan sam načinom na koji smo odradili kompletne pripreme u Sloveniji i jedino mi je žao što nismo savladali i ekipu Rudara. Ipak, ne volim kada se na pripremama stalno pobeđuje, tako da to možda i nije loše. Uslovi u kojima smo na Pohorju radili bili su odlični i koristim priliku da se zahvalim upravi kluba što nam je to omogućila", dodao je on.

Juče posle doručka ekipa je krenula put Novog Sada, a igračima je Lalatović danas i sutra prepodne dao slobodno. Tek u petak u popodnevnim satima nastaviće s treninzima, jer je utakmica u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope s Bokeljom, koja će se igrati na stadionu u Petrovcu, veoma blizu.

Podsećamo, ona se igra u četvrtak, 30. juna, najverovatnije od 20 časova, pa je izvesno da više trening-susreta Voša neće imati, već da će se tokom narednih dana raditi na taktičkoj pripremi ovog evropskog duela.

"Teško je doći do bilo kakvog snimka neke utakmice Bokelja, jer toga na specijalizovanim sajtovima jednostavno nema. Bokelj je, kao i mi, u pripremnom periodu i nećemo imati priliku da uživo pogledamo neku njegovu utakmicu, ali nećemo ostati bez pouzdanih informacija. Dobićemo ih od naših prijatelja iz Crne Gore, kao i od Šalete Kordića, koji je prošlu sezonu proveo u dresu Sutjeske i koji dobro poznaje kvalitete Kotorana", rekao je transfer koordinator Mićo Vranješ.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.