Lađević: Napolje puštati samo one koji hoće da se vakcinišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2021, 10:12

Lađević: Napolje puštati samo one koji hoće da se vakcinišu

Direktor Centra za anesteziologiju Kliničkog centra Srbije i jedan od koordinatora kovid bolnica, Nebojša Lađević, izjavio je danas da je ovo trenutak da se preseče i da bi napolje trebalo puštati samo one koji će da se vakcinišu.

"Ovo je apsolutno trenutak da presečemo taj tok. Najbolje bi bilo da napravimo pauzu u zaražavanju, a u tom periodu da maksimalno pojačamo vakcinaciju", rekao je Lađević za tv Prva.

Kaže da bi u kovid bolnice trebalo odvesti one >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što prave žurke da rade kao fizički radnici i prevoze bolesnike.

Prema njegovim rečima, broj novozaraženih će i danas biti veliki, istakavši da je potreban prekid kontakata.

Upitan da li to znači da se i on zalaže za potpuno zatvaranje poput epidemiologa Predraga Kona i Branislava Tiodorovića, Lađević kaže da se slaže s njima da je, na ovaj ili onaj način, neki prekid kontakata neophodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lađević: Napolje puštati samo one koji hoće da se vakcinišu

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2021

Direktor Centra za anesteziologiju Kliničkog centra Srbije i jedan od koordinatora kovid bolnica, Nebojša Lađević, izjavio je danas da je ovo trenutak da se preseče i da bi napolje trebalo puštati samo one koji će da se vakcinišu..."Ovo je apsolutno trenutak da presečemo taj tok. Najbolje bi...

Nastavak na Radio 021...

"NAPOLJE SAMO ONI KOJI HOĆE DA SE VAKCINIŠU" Dr Lađević: U kovid bolnice treba odvesti one što prave žurke da rade kao fizički radnici i prevoze bolesnike

Izvor: Blic, 09.Mar.2021

Sada je pravi trenutak da se preseče i donese odluka o tome ko može da napušta zemlju, a najbolje rešenje je da bi trebalo puštati samo one koji se vakcinišu, rekao je direktor Centra za anesteziologiju Kliničkog centra Srbije i jedan od koordinatora kovid bolnica, Nebojša Lađević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.