LSV traži podatke o ceni Cecinog koncerta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV traži podatke o ceni Cecinog koncerta

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine uputio je danas zvaničan zahtev gradskoj vlasti u Novom Sadu da odgovri na pitanja koliko je koštao koncert Svetlane Ražnatović i ko su donatori.

Iz odbora LSV saopšteno je da su uz ova pitanja, u skladu sa Zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, od gradske vlasti zatraženi i podaci o tome koliki porez će Ražnatovićeva platiti, "da li je sa tim donatorima razgovarano da se na isti način pokrije i niz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gorućih problema koje grad ima i zašto program na trgu nije organizovan uz pomoć kulturnih delatnika iz Novog Sada i na taj način obezbeđen dobar provod, a našim sugrađanima nastup pred svojom publikom".

"Budući da se u čitavoj zemlji štedi na penzionerima i prosvetnim radnicima da u Novom Sadu novca nedostaje za razne potrebe, kao i da se u medijima spekulisalo da će njen nastup koštati 50 hiljada evra, pristojnost je nalagala gradskoj vlasti da javnosti konačno odgovori na pitanja koja smo joj dva puta postavili", navodi se u saopštenju.

LSV podseća i da je tokom svega pola godine Svetlana Ražnatović po drugi put pevala u Novom Sadu o trošku donatora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAF: Javno objaviti relevantne podatke o finansiranju Pravoslavne nove godine (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 14.Jan.2015

Lokalni antikorupcijski forum Niš (LAF) poziva gradsko rukovodstvo, kao i rukovodstvo Gradske opštine Medijana da što pre javno objave sve relevantne informacije u vezi sa finansiranjem organizovanog dočeka Nove 2015. godine po julijanskom kalendaru na centralnom gradskom trgu u Nišu. . LAF je danas...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.