LSV: Novom Sadu treba obilaznica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Novom Sadu treba obilaznica

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je danas gradsku vlast u Novom Sadu da hitno popravi asfalt na tri važne raskrsnice u gradu kroz koje dnevno prolazi na hiljade vozila.

LSV je ocenila da do oštećenja kolovoza dolazi, jer se kroz grad kreću kamioni prema klasifikaciji puteva, pa je apelovala da se saobraćaj teških vozila konačno izmesti iz grada.

"Taj saobraćaj bi trebalo izmestiti na obećanu obilaznicu oko Petrovaradina. Ovo su jasni znaci da na obilaznici oko Petrovaradina treba početi raditi što pre. Gradska vlast je odavno obećala", dodao je LSV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LSV: Novom Sadu treba obilaznica

Izvor: Akter, 20.Sep.2015

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) pozvala je danas gradsku vlast u Novom Sadu da hitno popravi asfalt na tri važne raskrsnice u gradu kroz koje dnevno prolazi na hiljade vozila..LSV je ocenila da do oštećenja kolovoza dolazi, jer se kroz grad kreću kamioni prema klasifikaciji puteva, pa je apelovala...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.