LSV: Kako će se ublažiti posledice suše?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Kako će se ublažiti posledice suše?

Liga socijaldemorkata Vojvodine ponovo pita Vladu Republike Srbije koje mere će biti preduzete da bi se ublažile posledice izazvane katastofalnom sušom.

Stručnjaci već sada procenjuju da će rod kukuruza biti umanjen i za 40 odsto.

Država, u kojoj je 2016. godine izvoz poljoprivrednih proizvoda učestvovao sa 21.6 odsto u ukupnom robnom izvozu, morala bi voditi mnogo aktivniju politiku u cilju očuvanja visokog nivoa poljoprivredne proizvodnje. Nažalost, takva politika izostaje, smatraju u LSV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LSV: Kako će vlada ublažiti posledice suše

Izvor: Blic, 26.Avg.2017

Liga socijaldemorkata Vojvodine (LSV) je danas upitala Vladu Srbije šta će preduzeti da bi se ublažile posledice izazvane sušom?..- Stručnjaci procenjuju da će rod kukuruza biti umanjen za 40 odsto. Država u kojoj je prošle godine izvoz poljoprivrednih proizvoda učestvovao sa 21,6 odsto u ukupnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.