Kuvajte sa RTV: Zapečena marinirana rebarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvajte sa RTV: Zapečena marinirana rebarca

Današnji predlog Jutarnjeg programa Radio-televizije Vojvodina šta kuvati za ručak su zapečena marinirana rebarca.

Za ovo jelo su vam potrebni sledeći sastojci: svinjska obarena rebarca, tikvica, krompir, šampinjoni, paprika, praziluk, ljuta i slatka tucana paprika i suncokretovo ulje.

Način pripreme opisan je u sledećem video prilogu:

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.