Izvor: Magyar Szó, 04.Sep.2014, 05:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvajćane interesuje banja u Bečeju

Kuvajćane interesuje banja u Bečeju Mađar so

2014. szeptember 4., 04:00

0

Predstavnici firme Combined Group Contracting Co. iz Kuvajta su ovih dana i to po drugi put posetili Bečej. Razlog njihovog dolaska je bio da podrobnije pregledaju plansku dokumentaciju planiranog banjskog kompleksa. Goste su primili gradonačelnik Vuk Radojević i njegov zamenik Tamara Ivanišević.

„Upravni odbor kompanije iz Kuvajta zaseda godišnje četiri puta, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << njihovoj poslednjoj sednici je dato zeleno svetlo za ovan investicioni plan. Na sastanku koji će biti održan krajem oktobra, članovi upravnog odbora žele da pregledaju plansku dokumentaciju. Combined Group Contracting Co. je inače zainteresovana i za druga zemljišta pored Tise osim ovih osam hektara koje smo namenili za izgradnju banje. To znači da razmišljaju o mnogo većoj investiciji nego što se to činilo posle prvog razgovora“, izjavio je gradonačelnik. Predstavnici ove firme su prvi put Bečej posetili sredinom aprila ove godine.

Értékelem a cikket:

0 - Tetszik a cikk      0 - Nem tetszik a cikk

Nastavak na Magyar Szó...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.