Kutija želja za najmlađe Kikinđane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutija želja za najmlađe Kikinđane

U skladu sa višegodišnjom tradicijom i atmosferom predstojećih praznika, od danas je na kikindskom gradskom Trgu postavljena "Kutija želja". Svi mališani iz Kikinde i okolnih mesta moći će do 11. decembra da iskoriste tu mogućnost i proslede pismo Deda Mrazu sa svojim prazničnim željama.

Tačno u 10 sati Deda Mraz je doneo čuvenu "Kutiju želja" ispred Gradske kuće, a devojčice i dečaci će narednih dana ostavljati svoja pisma i – novogodišnje želje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Lepa tradicija koju je svojevremeno inicirala kikindska lokalna samouprava nastavljena je i ove godine, pa će uoči predstojećih praznika Deda Mraz obradovati mališane poklonima, a neke će iznenaditi i - posetom. Na samom kraju godine, 31. decembra tačno u podne, najmlađi Kikinđani će imati svoje tradicionalno slavlje - dečju Novu godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.