Krediti za podsticanje poljoprivrede i preduzetništva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krediti za podsticanje poljoprivrede i preduzetništva

BAČKA TOPOLA - Fond za razvoj poljoprivrede i preduzetništva opštine Bačka Topola raspisao je konkurs za dodelu kredita za podsticanje poljoprivrede i preduzetništva u toj opštini.

Krediti se odobravaju na rok od 36 meseci po subvencionisanoj kamatnoj stopi od šest odsto na godišnjem nivou, uz odloženo plaćanje od pola godine. Anuiteti se otplaćuju mesečo ili kvartalno, bez valutne klauzule, a minimalni iznos pozajmice je 40.000, a maksimalni 4.000.000 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Pravo učešće na konkursu, koji je otvoren do 30. aprila, imaju poljoprivrednici koji su registrovali svoja gazdinstva, vlasnici malih preduzeća i drugi preduzetnici koji imaju sedište na teritoriji opštine Bačka Topola, uz obavezu da projekte realizuju na njenoj teritoriji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.