Kramarić prešao u Lester

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kramarić prešao u Lester

Hrvatski fudbaler Andrej Kramarić karijeru će nastaviti u engleskom premijerligašu Lesteru, saopštila je danas Rijeka.

Kramarić je sa Lesterom potpisao ugovor na tri i po godine, a čitav transfer biće završen kada 23-godišnji napadač dobije radnu dozvolu.

On je karijeru počeo u Dinamu iz Zagreba, jednu sezonu igrao je za Lokomotivu, iz koje se vratio na Maksimir, ali su ga "modri" opet prodali, ovaj put Rijeci za 1,2 miliona evra.

Ove sezone odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 20 utakmica i postigao 17 golova za tim sa Kantride. U međuvremenu je debitovao za reprezentaciju Hrvatsku i na četiri meča dao dva pogotka.

Vrednost transfera nije saopštena, ali ostrvski mediji spekulišu da je Rijeka od prodaje igrača zaradila 10 miliona funti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ništa od Čelsija: Kramarić prešao u Lester

Izvor: Blic, 07.Jan.2015

Hrvatski fudbaler Andrej Kramarić karijeru će nastaviti u premijerligašu Lesteru, saopštio je njegov dosadašnji klub Rijeka...Kramarić je sa Lesterom potpisao ugovr na tri i po godine, iako je bio i na meti Čelsija, i čitav transfer biće završen kada 23-godišnji napadač dobije radnu dozvolu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.