Kraj vikenda, AMSS savetuje oprezniju vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj vikenda, AMSS savetuje oprezniju vožnju

Kraj vikenda sigurno će u večernjim satima doneti veći broj vozila na svim frekventnim putnim pravcima, dok će najopterećeniji biti prilazni putevi većim gradskim sredinama, poručuju iz AMSS.

Vremenske prilike su povoljne, ali zbog pojačanog saobraćaja vozačima savetuju da imaju više pažnje, ali i strpljenja, jer može doći do zastoja i formiranja kolona, a posebno na onim denicama na kojima su radovi u toku.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, poručuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Puteva Srbije, a iz Uprave granične policije informacija da se na putničkim terminalima graničnih prelaza čeka 90 minuta na Horgošu, 40 na prelazu Špiljana, a na ostalim prelazima ne duže od pola sata.

Na teretnim terminalima vozila čerkaju sat i po na Horgošu, dva na Preševu i prelazu Bačka Palanka i tri sata na Batrovcima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Saobraćaj bez zastoja, kamioni na Horgošu čekaju 180 minuta

Izvor: B92, 20.Okt.2019

Beograd -- U Srbiji je jutros saobraćaj bez zastoja i prekida na najopterećenijim putnim pravcima, saopštio je AMS S...Povećan broj vozila moguć je u popodnevnim i kasnijim večernjim satima na prilazu većih gradova...Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim rampama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.