Kovinski osnovci proveravaju svoje znanje o bezbednosti u saobraćaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovinski osnovci proveravaju svoje znanje o bezbednosti u saobraćaju

Varljive vremenske prilike koje ovog proleća ugrožavaju bezbedno odvijanje saobraćaja razlog su više da se sada, pred kraj školske godine i skori letnji školski raspust, na časovima posveti dodatna pažnja upoznavanju i obnavljanju pravila ponašanja dece u saobraćaju.

Učenici kovinske "Zmajeve" osnovne škole, posebno đaci starijih razreda, u poslednjoj sedmici maja učestvuju u školskom projektu "Bezbedno(st) u saobraćaju" u kojem već stečena znanja iz bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u saobraćaju porede sa njihovom implementacijom u realnim situacijama i proveravaju svoje znanje onlajn testiranjem na platformi Auto-moto saveza Srbije putem E-testa "Šta znaš o saobraćaju".

"Saobraćaj je u školama izuzetno važna oblast, to je dugotrajan vaspitni proces sticanja saobraćajne kulture, a statistički podaci ukazuju da u našoj zemlji još uvek veliki broj dece strada te je neophodno tokom čitave godine raditi na usvajanju odgovornog ponašanja i preuzimanja lične odgovornosti učenika za ponašanje u saobraćaju", kaže nastavnik tehnike i tehnologije Dejan Kreculj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.