Koviljčanin ukrao pet vanbrodskih motora pa ih prodao u Starim Banovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020, 13:17

Koviljčanin ukrao pet vanbrodskih motora pa ih prodao u Starim Banovcima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žablju, u saradnji sa policijskim upravama u Smederevu i Sremskoj Mitrovici, rasvetlili su tešku krađu pet vanbrodskih motora i podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetogodišnjaka iz Kovilja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio ovo krivično delo.

Protiv četrdesetjednogodišnjaka iz Starih Banovaca biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo prikrivanje.

Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da je Koviljčanin, pre nedelju dana, u vikend naselju na obali Tise, demontirao i ukrao vanbrodske motore, te da ih je, zatim, prodao meštaninu Starih Banovaca.

Policija je, na području Stare Pazove i Smedereva, pronašla svih pet ukradenih motora i vratiće ih zakonskim vlasnicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koviljčanin ukrao vanbrodske motore i prodao ih meštaninu Starih Banovaca

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2020

Policija u Žablju je, u saradnji sa policijskim upravama u Smederevu i Sremskoj Mitrovici, rasvetlila tešku krađu pet vanbrodskih motora i podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetogodišnjaka iz Kovilja...Takođe, protiv četrdesetjednogodišnjaka iz Starih Banovaca biće podneta krivična prijava...

Nastavak na Radio 021...

Uhapšen begunac u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srеmskoj Mitrovici uhapsili su N. D. (1967), zbog postojanja osnova sumnjе da jе izvršio krivična dеla tеška dеla protiv bеzbеdnosti javnog saobraćaja i nеpružanjе pomoći licu povrеđеnom u saobraćajnoj nеzgodi...Sumnja sе da jе on...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.