Konkurs od pola milijarde dinara za projekte od javnog interesa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs od pola milijarde dinara za projekte od javnog interesa

Ministarstvo pravde raspisalo je javni konkurs za podršku projektima od javnog interesa preko koga će biti raspodeljeno 500 miliona dinara prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, objavljeno je danas.

Projekti mogu biti iz oblasti zdravstva, kulture, prosvete, humanitarnog rada, a podnose ih fizička i pravna lica, organi, organizacije, javne ustanove, preduzetnici, udruženja, fondovi i humanitarne organizacije.

Rok za podnošenje predloga projekata je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 20 dana od objavljivanja u Službenom glasniku.

Oni će biti vrednovani na osnovu doprinosa ostvarivanju javnog interesa, broja i kategorije lica koja će imati korist i njihovog kvaliteta.

Svi projekti koji dobiju podršku moraju biti realizovani u budžetskoj 2020. godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.