Konkurs Zumiraj rizik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs "Zumiraj rizik"

Srednjoškolci i studenti imaju priliku da iskažu svoj talenat i umetničko umeće slanjem fotografija, grafičkih prikaza i likovnih radova na temu problema bolesti zavisnosti na konkurs koji je otvoren do 1. decembra.

Radovi treba da prikažu problem bolesti zavisnosti sa gledišta mladih, kako se oni susreću sa njima i kako ih rešavaju.

Potrebno je dostaviti dva rada koji prikazuju bolesti zavisnosti iz dva različita aspekta, jedan koji predstavja neki od sveprisutnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << problema ove prirode, a drugi koji predstavlja pozitivnu stranu i neki dobar primer iz prakse.

Radove se mogu odneti lično ili poslati na adresu Narodnog fronta 35, 21000 Novi Sad, za Omladinu JAZAS-a Novi Sad, odnosno na mejl adresu zumiraj.rizik@gmail.com.

Više informacija o konkursu može se pronaći na sajtu Omladine JAZAS-a Novi Sad http://www.sida.org.rs/ ili kontaktom na mejl adresu zumiraj.rizik@gmail.com.

Konkurs realizuje Omladina Jazas-a Novi Sad u saradnji sa Gradom Novim Sadom i Gradskom upravom za Zdravstvo. Projekat „Zumiraj rizik" iza za cilj da podigne svest o uticaju psihoaktivnih supstanci na zdravlje ljudi i ohrabri mlade umetnike da se bave i ovom temom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.