Konferencija za studente Inovacija, moja revolucija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija za studente "Inovacija, moja revolucija"

Desetak stručnjaka iz različitih oblasti, danas je ispred Rektorata sa mladima podelilo svoja poslovna iskustva i put uspeha. Pored iskustva, oni su mladima delili i savete vezane za profesionalni i lični razvoj.

Kako da osmislite projekat, realizujete ideju, odnosno, plasirate proizvod? Odgovore na ova pitanja i svoja iskustva, podeli su inovatori, rukovodioci u Guglu, stručnjaci iz oblasti menadžmenta. Svi uspešni u svojim oblastima i raspoloženi da podele znanje sa onima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji tek počinju da razmišljaju o svojoj budućnosti. Među njima profesor Dejan Ilić, naučnik i svetski priznat inovator sa 600 patenata i tri osvojena Oskara, tvorac smart kartice.

I glavna poruka svih učesnika: Ne smete odustati i prestati da učite.

"Ne plašite se neuspeha. Neuspeh zapravo nije neuspeh, neuspeh je zapravo lekcija iz koje ako se izvuku odgovarajuće poruke to je zapravo jedna škola koja se plaća i sjajna osnova iz koje se posle grade neki budući uspesi", smatra Ivan Jakovljević, direktor Googla za Saudijsku Arabiju.

"Odmah posle fakulteta imate mnogo više opcija da rizikujete i da ne uspete i da ponovo pokušate, i da između 20 i 30 godine zapnu najviše što mogu, teško se dešava posle", kaže Milena Đuričić, tvorac najvećeg digitalnog distributera u Turskoj.

Konferencija Inovacija, moja revolucija, nakon Novog Sada, seli se za Beograd, gde će neki novi drugi mladi koji razmišljaju o svom životnom pozivu, možda rešiti neke dileme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.