Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2024, 11:03

Konferencija Interkonekt: Na okupu više od 80 domaćih i 17 evropskih firmi

Konferencija Interkonekt koja se treći put održava u Beogradu okupila je 17 velikih i srednjih kompanija iz Evrope i više od 80 domaćih firmu, a kako je izjavio direktor Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju u Privrednoj komori Srbije Mihailo Vesović, ova platforma je način kako da se kompanije iz Srbije i Zapadnog Balkana približe evropskom tržištu i uključe ih u lance dobavljača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čadež: Konferencija "Interkonekt" povezuje velike kompanije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2024, 10:34

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež rekao je danas da dvodnevna konferencija "InterConnect", koja je okupila predstavnike 18 međunarodnih i više od 80 domaćih kompanija iz industrija metala, gume, plastike i mašinstva, predstavlja tradicionalni način povezivanja velikih kompanija i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.