Koncert studenata Katedre za kamernu muziku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert studenata Katedre za kamernu muziku

U Multimedijalnom centru Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu večeras u 20 časova koncert će održati studenti Katedre za kamernu muziku. Ulaz je slobodan.

Pred publikom će nastupiti studenti i studentkinje iz klasa profesorke Sonja Antunić i profesorke Timee Kalmar.

Na programu će biti: J. B. Loillett, A. Vivaldi, P. Schawenka, M. Bruch, N. Rota, G. Menotti, L. Bernstein, navodi se u pozivu.

Multimedijalni centar Akademije umetnosti nalazi se u ulici Đure Jakšića 7.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Festival akademskih pozorišta Srbije počinje danas u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2016

Na sceni Dramskog studija Akademskog kulturno-umetničkog društva Univerziteta u Novom Sadu, na Fakultetu tehničkih nauka, danas u 19 časova biće osvečano otvoren 19. Festival akademskih pozorišta Srbije - FAPS. Ulaz je slobodan...Publika će večeras biti u prilici da pogleda predstavu „Ručni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.