Koncert rumskih bendova - Promo scena 2018.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert rumskih bendova - Promo scena 2018.

Omladinski savet Ruma tokom meseca oktobra u Domu omladine u Rumi organizuje festival "Koncert rumskih bendova - Promo scena 2018.", već 17 godinu po redu.

Ove godine festival će biti održan tokom sve 4 subote u mesecu oktobru.

U takmičarskom delu se nalaze rumski bendovi: Paradoks, Raging Bulls, Šećer u krvi, Frekvencije, Ruma*ster*dam i Drugi dolazak!

Takmičarski deo se održava u prve dve subote i to takmičenje u oblasti cover bendova (06. oktobra) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i takmičenje u oblasti autorskih bendova (13. oktobra)

Preostale dve subote (20. i 27. oktobra) predstavljaju revijalni deo festivala gde će pored pobedničkih bendova za ovu godinu u ove dve kategorije nastupiti i manje afirmisani autorski bendovi iz Srbije.

Gostujući bendovi na festivalu ove godine će biti: Dusi (Beograd), Meddle (Novi Sad), Aparat za varenje (Novi Sad), Rampa (Pančevo) i Ehoton (Šabac).

Sufinansijer festivala, kao i prethodnih godina, je Opština Ruma sa sredstvima namenjenim za programe u oblasti kulture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.