Koncert povodom Dana škole i školske slave u Jovinoj gimnaziji (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2023, 16:35

Koncert povodom Dana škole i školske slave u Jovinoj gimnaziji (AUDIO)

Povodom obeležavanja Dana škole i školske slave večeras u Svečanoj sali Jovine gimnazije biće organizovan tradicionalni koncert. Repertoar je šarolik, a predstaviće se, kao i prethodnih godina, hor i orkestar Gimnazije. Koncert počinje u 20 časova.

Sa dugom tradicijom i sad već prepoznatljivog imena u muzičkim i horskim krugovima hor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu najviše voli domaću publiku. Priliku da se pokloni pred svojim roditeljima, prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sugrađanima ima svake godine za slavu Svetog Savu, kaže za naš radio profesor muzičke kulture Gimnazije i dirigent hora i orkestra Jovan Travica.

Celovečernji koncert završava se Svetosavskom himnom, najavljuje Travica i dodaje da treme među izvođačima nema.

Koncert hora i orkestra Jovine gimnazije povodom školske slave i Dana gimnazije počinje u 20 časova, dok je Svetosavska akademija zakazana za sutra u 13 časova u Svečanoj sali Gimnazije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.